Ägghack med tillbehör

Ägghack är en praktisk lunch- eller kvällsrätt. Du kompletterar ägghacket med det du vill. Vi har valt kräftstjärtar, men du kan även använda rökt lax, skinka eller vad som finns hemma. Gör dubbel sats och ha i kylen till matlåda!

Ingredienser

6 st hårdkokta ägg
0,5 dl majonnäs
1 dl strimlad purjolök
salt och malen vitpeppar
Något av följande:
300 g rökt lax, räkor, kräftstjärtar eller crabsticks

Så här gör du

1.
Hårdkoka äggen och kyl dem. Ansa och skölj purjolöken och skär den i strimlor. Hacka äggen grovt och blanda med purjolök och majonnäs. Krydda med salt och vitpeppar.
2.
Servera ägghacket med något av tillbehören och en stor grönsallad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0