Dagen mat onsdag 23/2
Frukost: Keso, linfrön och blåbär. En Pones med smör. Kaffe med grädde
Lunch: Omelett med kalkon, tomat, champinjoner och ost. Rucola, paprika och en bit brie. Tzatziki
Middag: Bacon och broccolipaj från igår. Till det gjorde jag en sallad på rucola, paprika, soltorkad tomat, rödlök, solroskärnor, olivolja, salt och peppar. En klick beasås
Kvällsmål: En kopp grönt te med soyamjölk
Lunch: Omelett med kalkon, tomat, champinjoner och ost. Rucola, paprika och en bit brie. Tzatziki
Middag: Bacon och broccolipaj från igår. Till det gjorde jag en sallad på rucola, paprika, soltorkad tomat, rödlök, solroskärnor, olivolja, salt och peppar. En klick beasås
Kvällsmål: En kopp grönt te med soyamjölk
Kommentarer
Trackback