Dagens mat lördag 19/2

Frukost: Lyxig räkmacka! En oopsi, ägg, majonäs och en stor hög med räkor. Kaffe med grädde.

Lunch: Omelett med kalkon, champinjoner, brieost och rucola. En klick fetaostcreme till det.

Mellanmål: Kaffe med grädde.

Middag: Helstekt fläskfilé, baconlindad sparris, shiitakesvamp och tsatsiki.

Efterätt: Världens godaste mintchoklad mousse med choklad och mandelhack. Mums!

Kommentarer
Postat av: Maria H

God mat. Själv har jag haft ett rejält snedsprång sista veckan, ätit kolhydrater och socker, har inte orkat fokusera riktigt på maten. Men på måndag kör jag igång igen och hoppas att jag faller tillbaka i samma fina mönster som innan "dippen".

2011-02-20 @ 10:29:31
Postat av: Anna

Maria H: Ja det bästa är ju att man kan göra lätta förändringar för att komma tillbaka igen!

Än så länge har jag inte haft någon dipp. Två gånger har jag ätit lite 70% choklad och igår åt jag ett litet glas med hemmagjord mintchokladmousse. Gjorde enligt lchf men jag ska inte ha det som någon vana. Sen dricker jag ju vin på helgerna också men det är något som jag valt från början att göra så det känns inte som fusk.

Lycka till i veckan! Skriv gärna vad du äter så jag får lite mer tips :o)

2011-02-20 @ 18:13:23
URL: http://delillaextra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0