Fläskfilépanna med paprika och bacon
4 port
Ingredienser:
- 1 st fläskfilé
- 2 st paprikor
- 200 g champinjoner
- ca 140 g (1 pkt) bacon
- 2 dl crème fraiche
- 1 tsk paprikapulver
- 2 msk tomatpuré
- 0,5 tsk malen chilipeppar
Gör så här:
Skär fläskfilén i skivor. Hetta upp en stekpanna och stek hälften av skivorna i taget. Stek dem i ca 3 minuter per sida så de får en fin stekyta, de behöver inte bli genomstekta. Lägg över dem på ett fat.
Strimla paprika och skiva champinjonerna. Stek några minuter.
Häll på crème fraiche, paprikapulver, tomatpuré och chilipeppar och rör om. Lägg på fläskfilé-bitarna och låt puttra ca 10 minuter. Rör om då och då.
Skär eller klipp bacon i mindre bitar och lägg på. Låt puttra ytterligare ca 5 minuter. Rör om då och då.
Servera!
Mmmm, det där såg gott ut. Det ska jag prova och göra här hemma. Jättebra med lite recept i bloggen!
Ja det ser jättegott ut!
Hoppas det är lika gott också. Jag ska faktiskt strax börja med den rätt så jag får väl rapportera lite senare ikväll hur den var :o)