Fylld kycklingfilé med bacon
Fylld kycklingfilé
4 port
Ingredienser:
4 kycklingfiléer
1 paket bacon
100g fetaost
några soltorkade tomater i olja
peppar
oregano
timjam
1. Smula ner fetaosten i en skål. Hacka dom soltorkade tomaterna och blanda ner med svartpeppar och oregano.
2. Skär ett snitt i sidan av kycklingfilén. Fyll med fetaoströran. Linda två baconskivor runt varje kycklingfilé.
3. Stek kycklingen lite snabbt för fin yta.
4. Lägg kycklingen i ugnsfast form. Krydda med svartpeppar och timjam.
5 Sätt ugnen på 225grader och stek i ca 20min eller tills kycklingen är klar.
Passar att servera till precis vad man vill!
4 port
Ingredienser:
4 kycklingfiléer
1 paket bacon
100g fetaost
några soltorkade tomater i olja
peppar
oregano
timjam
1. Smula ner fetaosten i en skål. Hacka dom soltorkade tomaterna och blanda ner med svartpeppar och oregano.
2. Skär ett snitt i sidan av kycklingfilén. Fyll med fetaoströran. Linda två baconskivor runt varje kycklingfilé.
3. Stek kycklingen lite snabbt för fin yta.
4. Lägg kycklingen i ugnsfast form. Krydda med svartpeppar och timjam.
5 Sätt ugnen på 225grader och stek i ca 20min eller tills kycklingen är klar.
Passar att servera till precis vad man vill!
Kommentarer
Trackback