Mjölk eller grädde?
Gick och lag mig tidigt igår med datorn på magen. Surfade runt på Familjeliv ett tag och kom sen in på olika LCHF sidor. Jag har funderat på det här med mjölk och grädde. Vad är bäst? Eftersom jag dricker en hel del kaffe med rätt mycket mjölk i så får jag i mig en hel del kolhydrater där.
Men jag tror jag kommit fram till att det är bättre att ha grädde i kaffet. Det är mer fett och mindre kolhydrater i grädden än mjölken.
Imorse satte jag på kaffe det första jag gjorde som vanligt. Sen vispade jag grädde lätt så den blev krämig. Hade i två matskedar i mitt stora kaffeglas och hällde sen kaffet över. Smaskens!
Märkte att man behöver mycket mindre grädde än mjölk också för ett gott resultat.
Så vad tror ni? Är det bättre med grädde än mjölk?
Kommentarer
Postat av: Maria H
Grädde är väl bättre tror jag, iaf vad jag har hört och läst.
Postat av: Anna
Ja jag har kommit fram till det jag också.
Först tyckte jag att det var mycket godare med mjölk men man vänjer sig snabbt! ;o)
Och med grädde i kaffet så blir man ju mätt också.
Trackback