Dagens mat lördag 26/2

Frukost: Keso med grädde och nöt/frö blandning. Kaffe med grädde

Lunch: 2 stekta ägg med tre baconinlindade halomisticks

Mellanmål: Vi kommer till hotellet och blir bjudna på eftermiddagskaffe och kakbuffé. Jag äter en halv kokostopp och en halv nötkaka av något slag. Helgens första fusk alltså.
 
Middag: 4- rättersmiddag på hotellet.
Till förätt åt jag toast skagen med löjrom.
Varmrätt blev oxfilé med god sås och goda tillbehör. Jag sa till om att jag inte ville ha potatisen som var till och bad att få extra grönsaker istället. Gick jättebra och middagagen var gudomligt god!
Efter varmrätten var det ostbuffé. Även det fantastiskt gott och jag åt inga kex.
Men sen kommer vi till efterrätten En stor efterättsbuffé med massor av choklad i små skålar, praliner m.m. Choklad med mycket hög kvalité som jag älskar! Jag tog av flera olika grejer och smakade av allt jag hade på tallriken. Men jag åt inte upp hela av något. Inget överätande alltså.

Sammanfattningen av dagens matintag är alltså att jag ätit alldeles för mycket och en del socker. Men jag är endå nöjd för det känns som att jag ätit med kontroll. Jag har valt vad jag vill äta och inte så mycket av varje. Men sen har vi både druckit bubbel före maten och en hel del vin under och efter middagen.
En underbar helg har vi haft!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0